شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥









طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

مواد لازم
- مواد لازم برای کرم شیرین کراملی
- دو عدد موز
- یک فنجان سس کارامل - طرز تهیه این سس در قسمت سس ها آموزش داده شده
- یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی
- دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد
- یک چهارم فنجان آرد ذرت
- نصف قاشق چای خوری نمک
- سه فنجان شیر
- دوعدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای بیسکویت
- یک و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده
- یک سوم فنجان کره ذوب شده
- یک قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه
مرحله اول طرز تهیه کرم شیرین وانیلی
1- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید
2- قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه
3- چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم
4- از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم
طرز تهیه بیسکویت برا ی لایه زیری دسر
1- بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه 350 * F به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
2- حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم
3- حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم
4- به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید
5- چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم
6- مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم
7- دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان
دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:41
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







ترتیلا اسپانیایی

مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط​​، خلال شده 1 عدد
سیر، خرد شده 2 حبه
فیله مرغ متوسط​ 4 برش
سیب زمینی متوسط​ پخته و خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط 1 عدد
برگ جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
شیر 1/3 پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برای تهیه ترتیلا اسپانیایی، ابتدا روغن را یک تابه نچسب روی حرارت متوسط​​ بگذارید تا داغ شود.
پیاز و سیر را خرد کنید و داخل روغن بریزید و فیله های مرغ را اضافه کنید و یه مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا همراه با پیاز نرم شود و آن را به تکه های کوچکتر خرد کنید.
سیب زمینی، فلفل دلمه ای، جعفری و فلفل قرمز را اضافه کنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا زمانی که سیب زمینی شروع به قهوه ای شدن کند.
تخم مرغ ها، شیر و پنیر پارمسان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و نمک و فلفل را بیفزایید.
مخلوط تخم مرغ را به طور مساوی بر روی مخلوط سیب زمینی بریزید.حرارت را کم کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه بگذارید یا تا زمانی که ترتیلا خوب بپزد.(تخم مرغ حالت آبکی نداشته باشند و کاملا سفت شوند.) تا زمانی که روی آن طلایی (سرخ) شود بر روی حرارت باقی بگذارید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت 2 دقیقه کنار بگذارید و سپس ترتیلا اسپانیایی را با یک کاردک مخصوص برش دهید.






2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:39
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



پیتزا پیاز کاراملی بدون فر

مواد لازم برای پیتزا پیاز کاراملی:
یک عدد پیاز قرمز درشت، خلال شده
دو حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد نان پیتزا
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده
¾ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده
¼ پیمانه پنیر رومانو، رنده شده
¼ پیمانه برگ تازه ریحان، خرد شده
طرز تهیه پیتزا پیاز کاراملی
۱. در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
۲. یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی و پنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.
۳. دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیر آب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:37
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



سیب زمینی با پنیر پارمزان

● مواد لازم:
▪ نصف پیمانه آرد،
▪ سه چهارم قاشق چایخوری نمک،
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل،
▪ دو عدد سفیده تخم مرغ،
▪ یک و یک سوم پیمانه پنیر پارمزان،
▪ چهار عدد سیب زمینی برش خورده.
● طرز تهیه
ابتدا فر را با حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را همراه با دو قاشق غذاخوری آب، هم بزنید تا وقتی که مخلوط شوند. پنیر پارمزان را هم در ظرف دیگری رنده کنید. حال سیب زمینی را ابتدا در آرد بغلطانید. آن را تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود سپس هر قطعه را در مخلوط سفیده تخم مرغ غوطه ور کنید و در نهایت هم آن را به پنیر آغشته کنید. حال این قطعات سیب زمینی را در سینی فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمان موردنیاز برای پخت آن ۲۵ دقیقه است. در صورت نیاز هنگام سروکردن از نمک اضافی استفاده کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:35
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



برانیز شكلاتی

مواد لازم :
شكلات سیاه (تلخ) ٢٠٠ گ
شكلات سفید ١٠٠ گ
پودر كاكائو ٥٠ گ
آرد ١٠٠ گ
بیكینگ پودر ١ ق چ
تخم مرغ ٤ ع
شكر ٢٠٠ گ
كره ٢٥٠ گ
وانیل یا رنده پوست پرتقال در صورت تمایل
گردو یا فندق در صورت تمایل مقداری

طرز تهیه:

فر را روی ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار بدید .
كف قالب ٢٠*٣٠ را كاغذ روغنی بندازید و كمی با كره یا كوكینگ اسپری چرب كنید.
كره و شكلات سیاه را به روش بن ماری ذوب كنید.
گردو یا فندق را أضافه كنید.
أرد و بیكینگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و ألك كنید .شكر را هم أضافه كنید .
مواد بالا را با هم مخلوط كنید و با قاشق خوب میكس كنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه أضافه كنید و میكس كنید.
پوست پرتقال وانیل یا هم میتونید در اخر أضافه كنید.
مواد را توی قالب بریزید .
روی انرا شكلات سفید ومقداری گردو یا فندق بریزید وتوی فر بمدت ٢٥-٣٠ دقیقه بگذارید.

نكته:
> كره وتخم مرغ همدمای محیط بشه.
> این كیك بأید نرم و لطیف باشه و نباید مثل كیك های دیگه وسطش كاملا پخته بشه.
> اصلا نیازی نیست سیخ چوبی تمیز از توی براونیز بیرون بیاد.
براونیز را میتونید داغ به همراه یه اسكوپ بستنی وانیلی یا خامه رقیق (سینگل كرم) میل كنید یا بزارید كاملا خنك بشه و با یه فنجان چای یا قهوه نوش جان كنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:14
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







ذرت مکزیکی

مواد لازم:
1 قوطی کنسرو ذرت
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق چای‌خوری آویشن
1 قاشق چای‌خوری پودر سیر
1 پیمانه قارچ
3 قاشق سس سفید
2 قاشق پنیر پیتزا
نمک و فلفل به مقدار لازم

طریقه پخت:
1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید
2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.
3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.
4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.
5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
6: در انتها نیز پنیر پیتزا را می ریزیم تا با حرارت مواد پنیر آب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب ریخته و با سس سفید سرو میکنیم.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:12
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



سوفله مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ قاشق مربا خوری
شیر ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قدر کافی
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
روغن ۱ قاشق

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ :
مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.
سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
پنیر پیتزا را رنده کنید .
در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .
زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.
7 دیدگاه  •   •   •  1393/06/13 - 15:10
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







بروشتا تخم‌مرغ و سبزیجات

مواد لازم
4 عدد تخم‌مرغ
دو قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
¼ پیمانه سس مایونز
یک قاشق غذاخوری سس خردل
4 عدد نان تست
نمک و فلفل سیاه
پاپریکا
دو قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده
دو قاشق غذاخوری کیپر
طرز تهیه
تخم‌مرغ‌ها را در یک قابلمه کوچک و روی حرارت زیاد آب‌پز کنید. از روی شعله بردارید اما در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه به همان حالت بماند. آن را با آب‌ سرد آبکش کنید و سپس پوست بگیرید.
در یک کاسه متوسط، پیازکوهی و شوید خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط سبزیجات بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید.
سس مایونز و سس خردل را به سبزیجات باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید.
روی نان‌ها یک لایه از مخلوط سس قرار دهید. روی آن تخم‌مرغ بگذارید و نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا بپاشید. در مرحله آخر نیز خیارشور خرد شده و کیپر قرار دهید و سرو کنید.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 16:52
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



پاکت‌های پنیر و پپرونی

مواد لازم
یک بسته آرد خمیر پیتزا
¼ پیمانه روغن
یک پیمانه آب ولرم
¼ پیمانه سس پیتزا
¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
24 ورق پپرونی خرد شده
یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
ابتدا خمیر را تهیه کنید: آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ¼ پیمانه روغن و یک پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید. خمیر را به شکل توپ گرد کنید، روی آن پلاستیک بکشید و 30 تا 45 دقیقه در محیط گرم قرار دهید.
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی سطح صاف باز و به 4 مستطیل تقسیم کنید.
روی هر کدام سس پیتزا بمالید و روی هر کدام 6 ورق پپرونی خرد شده و پنیر بریزید. خمیر را تا کنید و لبه های آن را محکم فشار دهید تا بسته شوند. با کمک چاقو به لبه های آنها شکل دهید و به مدت 15 دقیقه داخل فر بپزید تا برشته و طلایی شوند.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 16:47
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کیک شکلاتی با گلابی دارچینی

مواد لازم
3 عدد گلابی بزرگ
دو پیمانه آب
¼ پیمانه شکر
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
چوب دارچین
1 2/3 پیمانه آرد کامل
¾ پیمانه شکر قهوه ای
1/3 پیمانه پودر کاکائو
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مر
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری آرد کامل
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
85 گرم شکلات سفید
پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه
هسته گلابی ها را خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، ¼ پیمانه شکر، آب پرتقال و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. هم بزنید تا شکر حل شود. دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا 20 تا 25 دقیقه نیم جوش بماند تا گلابی ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیلی پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، 1 2/3 پیمانه آرد کامل،1/3 پیمانه بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل پیرکس بریزید. در یک کاسه یک قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ¼ قاشق چایخوری را با هم مخلوط کنید. هر کدام از گلابی ها را داخل آن بغلتانید تا همه سطح گلابی را پوشش دهد. سپس گلابی ها را داخل خمیر داخل پیرکس بگذارید. به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید تا کیک کاملا پخته شود.
برای سرو، شکلات آب شده سفید را روی آن بریزید و با پوست پرتقال تزئین کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 16:34
+3