کیک فنجانی با خامه
مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یك پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته 200 گرم
کیک فنجانی با خامه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را با شكر و وانیل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه كرده آرد را همراه با بیكینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنید. مایه را در قالب های كوچك مخصوص كیك كه قبلا كاغذ انداخته اید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین كنید.
نكته:در صورت دلخواه می توانید كیك ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.خامه شیرین شده را می توان از قنادی فروشی تهیه كرد.
1 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/05/27 - 17:20 در
شکموها