طرز تهیه پوکورا
مواد اولیه :
برای 5 نفر
آرد 200گرم (نخود خام)
تره نصف پیمانه (خرد شده)
آب نصف پیمانه (ولرم)
تخم مرغ تخم مرغ 2عدد
زعفران 1قاشق سوپخوری (آب كرده)
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پوكورا غذای محلی خوزستانیست و بسیار ساده و خوشمزه است.این غذا در واقع نوعی كوكو یا كتلت است.
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد نخود خام را كم كم با آب ولرم مخلوط كرده و با چنگال هم میزنیم. زعفران و تره ساطوری شده را نیز به مواد افزوده، سپس تخممرغها را همراه نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط میكنیم. روغن را درون تابه ریخته و پس از اینكه كاملا داغ شد، با قاشق كمی از مواد كوكو برداشته و درون روغن سرخ میكنیم. یا اینكه همه مواد كوكو را در تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ میكنیم. سپس كوكوها را برش زده، در ظرف مناسب چیده و همراه سس گوجهفرنگی آن را سرو میكنیم.
نكات:
1)بهتر است این غذا را با سس مخصوص درست كنید به این صورت كه در تابه ای مقداری روغن داغ كنید و یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را با مقدار زیادی فلفل قرمز و زردچوبه كاملا سرخ كنید و 2قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه به آن بیفزایید.
2)این غذا در خوزستان بسیار تند طبخ میشود و مقدار فلفل آن بیش از مقدار موجود در دستور است.
نوش جان
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/04 - 14:50 در
شکموها