ماکارونی با کالباس و گوجهفرنگی تازه
این ماکارونی خوشمزه علاوه بر پخت سریع، ۲ویژگی مهم دیگر نیز دارد؛ یکی اینکه به جای گوشت در آن از کالباس استفاده شده و دوم آنکه گوجهفرنگی تازه و خوشطعم و رنگ تابستانی، جایگزین رب گوجه فرنگی شده است.
مدت زمان لازم برای آماده کردن مواد ۱۰دقیقه و مدت زمان لازم برای پخت مواد ۲۰دقیقه است.
مواد لازم برای ۴نفر:
- گوجهفرنگی؛ ۳۵۰ گرم
- کالباس گوشت یا مرغ؛ ۱۵۰ گرم
- روغن زیتون؛ ۲ قاشق سوپخوری
- پیاز؛ یک عدد
- ماکارونی رشتهای؛ ۳۵۰ گرم
- جعفری خرد شده؛ یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم
- ریحان تازه؛ چند برگ برای تزیین (ریز خرد شود)
- پنیرپیتزا؛ کمی برای سرو (ورقهای شود)
● روش پخت:
۱ ) مقداری آب در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله، گوجهفرنگیها را خوب شسته، پس از جوش آمدن آب، آنها را داخل قابلمه بریزید و ۳۰ ثانیه حرارت دهید. سپس آنها را در سبدی بریزید. با این کار، گوشت و پوست گوجهفرنگیها به راحتی از هم جدا میشود و شما میتوانید پوست گوجهفرنگیها را به صورت کامل بکنید. پس از اینکه همه گوجهفرنگیها را پوست کندید، آنها را به صورت نگینی خرد کنید. ورقههای کالباس را نیز ریز خرد کنید.
۲ ) تابهای آماده کنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی شعله ملایم اجاقگاز قرار دهید؛ سپس کالباس خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۳ ) پیاز را پوست کنده، پس از شستن، ریز خرد کنید. حالا پیاز خردشده را به کالباس اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. پس از گذشت این مدت، گوجهفرنگی خرد شده را همراه نمک و فلفل به مواد بیفزایید و ۱۰ دقیقه دیگر- بدون در- حرارت دهید.
۴ ) در این فاصله، قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس ماکارونی را همراه کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و حدود یک ربع دیگر حرارت دهید تا کاملا بپزد و پس از آن در سبدی آبکشی کنید.
۵ ) سس را پس از گذشت مدت معین، از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در پایان ماکارونی را در ظرف مورد نظر کشیده، سس را روی آن بریزید. سپس غذای خود را با ریحان خرد شده و چند تکه پنیرتزیین کنید.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/04 - 18:39 در
شکموها