آشپزخانه گیاه خوران

گیاه خوران رژیم غذایی را تحمل می‌کنند. باید بیشتر مراقب باشید که چگونه مواد را ذخیره کنید. یقینا مواد موجود در انبار شما باید دارای پروتئین، کلسیم و ویتامین D مناسب برخوردار باشد. اگر مواد آشپزخانه شما به شرح ذیل باشد پخت غذای گیاهی برای شما آسان خواهد شد:
- آجیل و آجیل بو داده
- لوبیا خشک یا کنسرو شده
- سبزی‌های گوناگون
- جوی خشک
- ۲ تا ۳ نوع متفاوت برنج، شامل دودی، وحشی
- آب گوشت گیاهی
- کشمش‌ها، کشمش‌های بی دانه و دیگر میوه‌های خشک کرده
- سیب زمینی‌های شیرین
- مغز بادام یا شیر برنج
- چاشنی ماست
- میوه‌های فصلی تازه و گیاهان تازه، اگر در دسترس نبود فیرز شده
- تفو و دیگر چاشنی‌ها ی آماده
- روغن زیتون
- گیاهان خشک و ادویه
4 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/07 - 13:20 در شکموها

(4 )