مافین گوشت و ذرت
وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 45 دقیقه
نوع غذا: لقمه ها
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
سیب زمینی : 150 گرم
کره : 10 گرم
پیاز : یک عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز : نصف تا یک عدد
فلفل چیلی : نصف یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
ذرت : یک پیمانه سر پر
سیر : 3 حبه
کره : 20 گرم
پنیر پارمیزان : 40 گرم
آرد سوخاری : یک قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر فلفل : به مقدار لازم
مافین یا همون کیک غذایی
ابتدا گوشت را در کاسه ای ریخته و سیب زمینی را ریز رنده کنید و با تخم مرغ و 2 حبه سیر ریز خرد شده به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید. پیاز و فلفل چیلی و فلفل دلمه ای قرمز را ریز خرد کنید. آب اضافه ذرت را خارج کنید. در تابه ای 10 گرم کره را گرم کنید و پیاز را اضافه کنید وقتی کمی نرم شد چیلی و فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. مواد را کناری گذاشته تا کمی خنک شود. سپس این مواد را به گوشت اضافه کنید، ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. توی کاغذ های مافین را به اندازه یک نارنگی از این مواد پر کنید.
20گرم کره و جعفری ، آرد سوخاری، باقی سیر ریز شده و پنیر را مخلوط کنید. وقتی مثل نان خرد شده تبدیل شد کمی روی مافینها بریزید و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
سپس گرم یا سرد سرو کنید
برای مشاهده تصاویر گام به گام تهیه این مافین بر روی عکس نمونه کلیک کنید و ع[!]ا را به صورت اسلاید مشاهده نمایید
3 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/09 - 21:26