دلمه قارچ
مواد لازم:
کرفس یا پیازچه خرد شده نگینی(1/2پیمانه)
قارچ درشت 15 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
جعفری و ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ذرت پخته شده 1 پیمانه
پنیر پیتزا 100 گرم
مایه ماکارونی یا کالباس نگینی خرد شده (انتخابی) 1 لیوان
ادویه،نمک، فلفل سیاه،اویشن و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچها را میشوییم و کلاهکش رو جدا میکنیم و با یه قاشق کوچک به آرومی توش رو خالی میکنیم .باید مواظب باشی قارچ ترک بر ندارد.پیازچه یا کرفس،فلفل دلمه،و تعدادی قارچ کوچک رو نگینی خرد میکنیم ،ذرت و مایه ماکارونی یا کالباس و سبزیجات خرد شده را اضافه میکنیم
ادویه،نمک،اویشن،آبلیموو فلفل سیاه رو به مواد اضافه کرده کمی تفت میدیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.قارچهای تو خالی رو با این مواد پر میکنیم روی هر کدوم از قارچها کمی پنیر پیتزا میریزیم.اطراف قارچها رو با کمی کره آب شده آغشته میکنیم و توی ظرف پیرکس میچینیم.ظرف رو به مدت 10 دقیقه توی فر با حرارت 180 درجه قرار میدیم و قتی پنیر روی قارچها طلایی شد سرو میکنیم.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/11 - 18:25 در
شکموها