لقمههای مرغ با انبه
مواد لازم
3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
نصف یک عدد پیاز متوسط
¼ پیمانه سس باربیکیو
دو قاشق غذاخوری عسل
یک حبه سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
6 عدد ران مرغ
نان باگت فرانسوی
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه
انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند.
در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2.5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.
مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.