مافین سوسیس و کالباس

_آرد 260 گرم
– سوسیس خرد شده 100 گرم
– سیر له شده 1 عدد
– كنسرو ذرت 130 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– كره 100 گرم
– پنیر مونزارلا 100 گرم
– خامه 200 گرم
– فلفل دلمه ای خرد شده 150 گرم
– پودر تخم گشنیز 2/1 ق چ
– پودر زیره سبز 2/1 ق چ
– پودر فلفل قرمز 2/1 ق چ
– بكینگ پودر 2/1 ق چ
– نمك به میزان لازم
طرز تهیه
در ظرفی آرد و پودر فلفل و بكینگ پودر و تخم گشنیز و زیره سبز و سوسیس و فلفل دلمه ای و سیر و ذرت را مخلوط كرده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و سپس كره ذوب شده و در انتها خامه و پنیر را به مواد می افزائیم بعد در قالب مخصوص مافین كاغذ مخصوص قرار می دهیم و از مواد درون قالب راپر می كنیم و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا سطح آن كاملاً طلائی شود.
1 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/15 - 14:41 در شکموها
دیدگاه
0921903413

mikhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam{-47-}

1393/06/15 - 14:44
NEGAR1992

{-7-}

1393/06/15 - 14:50

(1 )