طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید
مـواد لازم
تخم مرغ: یك عدد
آرد: 400 گرم
كره: 200 گرم
سینه مرغ پخته و خـرد شده: 200 گرم
پیاز: یك عــدد
فلفل دلمهای: دو عدد
قارچ: 100 گرم
گوجه فرنگی خرد شده: یك عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم
پودر آویشن: یك قاشق چایخوری
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
آرد را داخل كاسه مناسبی ریخته، كره سرد را روی آرد با چاقو خرد میكنیم و پس از افزودن كمی نمك با نوك انگشتان كره را به خورد آرد میدهیم. وقتی مثل خردههای نان شد، بلافاصله تخممرغ را افزوده و خمیر را جمع كرده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
پیاز خرد شده را داخل روغن تفت داده، زردچوبه را افزوده و گوشت مرغ را داخل پیازداغ میریزیم. قارچهای خرد شده، فلفل دلمهایهای خرد شده و گوجهفرنگی را نیز اضافه كرده و بعد از افزودن نمك و پودر آویشن زیر حرارت را خاموش میكنیم.
خمیر خنك شده را باز كرده و داخل قالب تارت بزرگ میاندازیم، پس از مرتب كردن لبه خمیر، مواد گوشتی را داخل كاسه ریخته، روی آن پنیر پیتزا میریزیم و در فر به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا آماده شود.