قارچ برگر
مواد لازم:
اسفناج 220 گرم
گوجه فرنگی 220 گرم
قارچ سفید4 عدد
نان همبرگر 4 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را به حلقههای نیم سانتی برش میدهیم.
گریل را بر روی حرارت زیاد تنظیم میکنیم.
همین که گریل گرم میشود، در صورت تمایل اسفناج را همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون و کمی نمک در یک تابه بزرگ و بر روی شعله ملایم اجاق کمی سرخ میکنیم، تا تکههای اسفناج مقداری حالت چروک و پلاسیده به خود بگیرند و بعد از آن به یک بشقاب جداگانه انتقال میدهیم. اسفناج سرخ شده بهتر از اسفناج خام با قارچ کبابی ترکیب میشود، اما بسته به انتخاب میتوان از اسفناج خام هم استفاده کرد.
گوجهها را نیز بهتر است در روغن کمی سرخ کنیم .
قارچ ها را با کمک حوله کاغذی مرطوب پاک و تمیز میکنیم (در صورتی که قارچها کامل و درسته هستند، ساقهها را جدا میکنیم). سپس آنها را با قلم مو و اندکی روغن چرب میکنیم و کنار میگذاریم.
سطح گریل را با کمی روغن زیتون چرب میکنیم.
حلقههای پیاز را با قلم مو و روغن زیتون چرب کرده و بر روی گریل قرار میدهیم. قارچها را هم بر روی گریل گذاشته و مقداری نمک بر روی آنها میپاشیم.
حدود 4 تا 5 دقیقه هر طرف پیازها و قارچها را گریل میکنیم. نانهای همبرگر را همینطور 30 ثانیه تا 1 دقیقه از سمت برش به طرف حرارت مستقیم قرار میدهیم تا کمی سرخ و برشته شوند.
قبل از چیدن مواد، کمی مایونز بر روی هر کدام از نان ریخته و پخش میکنیم، سپس برشهای قارچ را روی نان چیده و لایههای بعدی را به ترتیب میچینیم: اسفناج، گوجهفرنگی سرخ کرده و در انتها کمی پیاز. برش دیگر نان را روی مواد قرار داده و بلافاصله سرو میکنیم.
به به بهبه
1393/06/17 - 19:50