باراواس سیب زمینی

فیله گوجه فرنگی: بهتر است به‌جای رب گوجه‌فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده شود، البته اگرسختی پوست کندنش در اغلب مواقع و دردسر آن را در نظر نگیریم.
با چند تا ترفند ساده می‌‎توانیم بی‌دردسر گوجه‎فرنگی را پوست بکنیم و برش دهیم.
مواد لازم:
سیب زمینی 500 گرم
گوجه فرنگی فیله شده 250 گرم
سیر 2 حبه
پیاز کوچک1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
پاپریکا 2 قاشق چای‌خوری
جعفری تازه به مقدار لازم
شکر 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز کمی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و آنها را برای 5 دقیقه سرخ کنید تا وقتی نرم شوند.
سیر، گوجه‌‌فرنگی‌های فیله شده، رب گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، شکر و نمک را اضافه کنید و این مواد را به جوش بیاورید. برای 10 دقیقه این مواد را هم بزنید تا آهسته بجوشند و سس مانند شوند.
آن را کنار بگذارید.
اگر فرتان از نوع کانوکشن است تا 180 درجه سانتی‌گراد و اگر معمولی است تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی‌ها را به مکعب‌های کوچک ببرید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و با روغن آغشته کنید. سپس ادویه بزنید. سیب زمینی‌ها را برای 40-50 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی چیپسی و طلایی شوند.
سیب زمینی‌ها را در ظرف‌ها بچینید و سس دوباره گرم شده را رویش بریزید.
حالا جعفری را روی آنها بپاشید و سیخ‌های کوچک برای سرو روی آنها قرار دهید.






2 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/20 - 16:59 در شکموها

(2 )