مواد لازم:
۲ قاشق روغن زیتون
۱ عدد مرغ، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
یک عدد پیاز خرد شده
۴ حبه سیر، خرد شده
۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر سس گوجه (ترجیحا پاساتا)
۴ قاشق غذاخوری رب انار
۲۰۰ میلی لیتر آب انار
برنج پخته به مقدار دلخواه برای سرو
دانه های انار (به مقدار دلخواه)
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید، روی مرغ ها فلفل و نمک و پودر فلفل قرمز بپاشید و برای ۷-۸ دقیقه سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و قهوه ای شوند و بعد مرغ های سرخ شده را کنار بگذارید.
حالا پیازها تقریبا ۱۵ دقیقه با دمای کم سرخ کنید تا نرم شوند، سپس فلفل، سیر و گشنیز را اضافه کنید کنید و برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. حالا سس گوجه، رب انار و آب انار را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
حالا مرغ را به مواد اضافه کنید، روی ظرف را بپوشانید و زیر ظرف را کم کرده و برای ۳۰ دقیقه با دمای کم بپزید تا حسابی جا بیافته، در آخر هم برنج رو در ظرف های سرو بکشید، روی ان از خوراک مرغ بکشید و روی انها گشنیز و دانه های انار بریزید و میل کنید.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/21 - 14:34 در
شکموها