دلمه فلفل دلمه‌ای

مواد لازم:
فلفل دلمه‌ای 5 عدد
گوشت چرخ‌کرده 500 گرم
سبزی دلمه 500 گرم
برنج 200 گرم
پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
آبلیمو به میزان لازم
شکر (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل یک تابه مناسب، گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز داغ تفت می‌دهیم تا حدی که آب گوشت جمع شود. سپس یک لیوان آب، به همراه نمک و فلفل به همراه نصف قاشق رب‌گوجه به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را ملایم کرده تا آب آن جمع گردد.
سبزی‌ها را (تره، جعفری، نعناع، ترخان و پیازچه) پس از شستن، ریز خرد می‌کنیم و آن را داخل کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس گوشت را به سبزی‌های سرخ شده اضافه می‌کنیم و آن‌ها را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.
برنج را به همراه 2 لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا یکی دو جوش زده و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش می‌کنیم و به مخلوط سبزی و گوشت اضافه می‌کنیم.
سر فلفل‌ها را به شکل دایره برمی‌داریم و دانه های داخل آن را خالی می کنیم. فلفل‌ها را با کمی نمک و آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم و آن‌ها را چند جوش می‌دهیم تا کمی نرم شوند.
فلفل‌ها را با مایه دلمه پر می‌کنیم. در آن‌ها را می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم تا نیفتد.
دلمه‌های آماده‌شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌چینیم و کمی آب روی آن‌ها می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به آرامی بجوشد ولی دلمه‌ها له نشود. پس از این‌که دلمه‌ها کامل پخت و آب آن جمع شد، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و داخل ظرف مناسب می‌چینیم و داغ سرو می‌کنیم.
1 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/23 - 21:02 در شکموها

(1 )