طرز تهیه در کامنت!
8 امتیاز + / 0 امتیاز - 1390/12/25 - 21:46 در ميخندي...
پیوست عکس:
417658_369745113056311_255252441172246_1221783_518922235_n.jpg
417658_369745113056311_255252441172246_1221783_518922235_n.jpg · 300x210px, 17KB
دیدگاه
mitra-salehi

بیف استرگانف یک غذای روسی است. در قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزه‌ای از گوشت گوساله ، پیاز و خامه درست کرد که به‌ عنوان یک غذای خاص ، نام فامیل خود را بر روی آن گذاشت. به مرور زمان به ترکیب این غذا سیب ‌زمینی سرخ‌ شده نیز اضافه شد.

مواد مورد نیاز :

گوشت گوساله (به صورت باریک خرد شود) ۴۵۰ گرم

روغن مایع یک قاشق سوپ ‌خوری

کره ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری

پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود) یک عدد

آرد گندم یک ق سوپ‌ خوری

رب گوجه ‌فرنگی یک ق چای ‌خوری

سس خردل یک ق چای‌ خوری

آب لیمو ترش یک ق چای خوری

خامه دوسوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

سیب ‌زمینی ۵۰۰ گرم

روش پخت:

در تابه تفلون و نچسب روغن و مقداری کره بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ و کره آب شود. سپس تکه‌ های گوشت را به روغن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت‌ ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوه‌ای شوند، روی شعله زیاد ‌ گاز حرارت دهید.

بعداز آن، گوشت را به ‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به داخل ظرف دیگری منتقل می کنید.

بقیه کره را درماهی تابه بریزید و پیاز خردشده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.

آرد، رب گوجه‌ فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و مقداری حرارت دهید.

سپس گوشت‌ های سرخ‌ شده را به داخل ماهی تابه بریزید و شعله گازرا کم کنید و تا زمانی حرارت دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب‌ هایی روی آن ایجاد شود.

در این مدت، مرتب مواد را یه طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرید. در ضمن برای طعم‌ دارکردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.

سیب ‌زمینی‌ را به صورت خلالی خرد کرده کنید و در روغن سرخ کنید و پس از ریختن خوراک در بشقاب، روی آن کمی سیب ‌زمینی سرخ شده بریزید.

1390/12/25 - 21:46
abbasv6

هنر نزد ايرانيان است و بس

1390/12/25 - 21:47
vorojak_

{-4-}

1390/12/25 - 21:48
mah3a

khosh mazast but be mazaje man sazgar nist......kolan 4 bar khordam///2bar shab halam bad shoooooooooooooood....but tnx dear

1390/12/25 - 21:48

(8 )