جهت عضویت در پاتوق دانشجویان ایران دوستی با او mitra تمایل دارید ؟!
پاتوق دانشجویان ایران یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. پاتوق دانشجویان ایران توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
بیف استرگانف یک غذای روسی است. در قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزهای از گوشت گوساله ، پیاز و خامه درست کرد که به عنوان یک غذای خاص ، نام فامیل خود را بر روی آن گذاشت. به مرور زمان به ترکیب این غذا سیب زمینی سرخ شده نیز اضافه شد.
مواد مورد نیاز :
گوشت گوساله (به صورت باریک خرد شود) ۴۵۰ گرم
روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
کره ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود) یک عدد
آرد گندم یک ق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی یک ق چای خوری
سس خردل یک ق چای خوری
آب لیمو ترش یک ق چای خوری
خامه دوسوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روش پخت:
در تابه تفلون و نچسب روغن و مقداری کره بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ و کره آب شود. سپس تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی شعله زیاد گاز حرارت دهید.
بعداز آن، گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به داخل ظرف دیگری منتقل می کنید.
بقیه کره را درماهی تابه بریزید و پیاز خردشده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
آرد، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و مقداری حرارت دهید.
سپس گوشت های سرخ شده را به داخل ماهی تابه بریزید و شعله گازرا کم کنید و تا زمانی حرارت دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود.
در این مدت، مرتب مواد را یه طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرید. در ضمن برای طعم دارکردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.
سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کرده کنید و در روغن سرخ کنید و پس از ریختن خوراک در بشقاب، روی آن کمی سیب زمینی سرخ شده بریزید.
بیف استرگانف یک غذای روسی است. در قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزهای از گوشت گوساله ، پیاز و خامه درست کرد که به عنوان یک غذای خاص ، نام فامیل خود را بر روی آن گذاشت. به مرور زمان به ترکیب این غذا سیب زمینی سرخ شده نیز اضافه شد.
1390/12/25 - 21:46مواد مورد نیاز :
گوشت گوساله (به صورت باریک خرد شود) ۴۵۰ گرم
روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
کره ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود) یک عدد
آرد گندم یک ق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی یک ق چای خوری
سس خردل یک ق چای خوری
آب لیمو ترش یک ق چای خوری
خامه دوسوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روش پخت:
در تابه تفلون و نچسب روغن و مقداری کره بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ و کره آب شود. سپس تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی شعله زیاد گاز حرارت دهید.
بعداز آن، گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به داخل ظرف دیگری منتقل می کنید.
بقیه کره را درماهی تابه بریزید و پیاز خردشده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
آرد، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و مقداری حرارت دهید.
سپس گوشت های سرخ شده را به داخل ماهی تابه بریزید و شعله گازرا کم کنید و تا زمانی حرارت دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود.
در این مدت، مرتب مواد را یه طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرید. در ضمن برای طعم دارکردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.
سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کرده کنید و در روغن سرخ کنید و پس از ریختن خوراک در بشقاب، روی آن کمی سیب زمینی سرخ شده بریزید.
هنر نزد ايرانيان است و بس
1390/12/25 - 21:47khosh mazast but be mazaje man sazgar nist......kolan 4 bar khordam///2bar shab halam bad shoooooooooooooood....but tnx dear
1390/12/25 - 21:48