خامه کاراملی

وعده غذایی: صبحانه ناهار شام
زمان پخت : 30 دقیقه
نوع غذا: شیرینی و دسر
زمان آماده سازی مواد: 30دقیقه

شکر : ½ پیمانه
آب : 2 قاشق غذاخوری
نمک : کمی
خامهٔ غلیظ : 2 پیمانه

خامه با طعم کارامل که در کنار دسرها و شیرینی‌ها و کیک‌ها
خامه با طعم کارامل که در کنار دسرها و شیرینی ها و کیک ها بسیار خوشمزه خواهد بود .این سس ایده آل است برای انواع کیک، دسر، روی بستنی، موس و سالاد میوه. با این مقدار مواد 3 پیمانه خامه به دست می‌آید.

یک کاسهٔ بزرگ برمی‌داریم و داخل آن را پر از یخ می‌کنیم.
در یک قابلمهٔ مناسب، شکر، آب و نمک (نمک به اندازه‌ای که بین دو انگشت شصت و اشاره قرار می‌گیرد) را می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مواد را مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس آن را بدون هم زدن روی حرارت می‌گذاریم تا شکر قهوه ای کهربایی شود.
قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم، خامه را به طور پیوسته داخل قابلمه می ریزیم. (وقتی این کار را می کنیم شروع به جز جز کردن می کند) قابلمه را به روی حرارت ملایم بر می‌گردانیم و با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.
مایه را داخل یک ظرف می‌ریزیم و آن ظرف را داخل کاسهٔ پر از یخ به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا خیلی سرد شود.
در این مدت، هر از چند گاهی مواد را هم می‌زنیم.
این دسر را می‌توان برای مدت یک شب در یخچال نگه داشت.
قبل از سرو کردن، آن را خوب می‌زنیم به طوری که اگر قاشق را از آن در آوریم مقداری از آن به صورت قله بالا بیاید و بماند. سپس آن را سریعاً به همراه کیک یا دسر سرو می‌کنیم.






5 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/05 - 22:57 در شکموها

(5 )