ته چـیـن بـه
مواد لازم (۸ نفر)
• ۵۰۰ گرم به
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ پختهشده
• دو پیمانه برنج
• دو قاشق سوپخوری زعـفران دم کرده
• یک قاشق سوپخوری دارچین
• یک پیمانه ماست
• سه عدد تخممرغ
• نمک و فلفل
• دو قاشق سوپخوری روغن زیتون
• نصف پیمانه ماست چکیده
• ۲۵ گرم کره
طرز تهیه
۱. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. سپس سینه مرغ را بپزید و پس از خنک شدن، ریشریش کنید و کنار بگذارید.
۳. بهها را پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و در کره روی حرارت ملایم دهید.
۴. در این مرحله، مایه تهچین را آماده کنید. به این صورت که ماست را با زعفران مخلوط کنید، تخممرغهای زدهشده را به ماست اضافه کنید و سپس روغن زیتون را بیفزایید.
۵. برنج آبکش شده را در مایه تهچین بریزید و هم بزنید. سپس مقدار کمی نمک و فلفل به مایه تهچین اضافه کنید.
۶. در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب بریزید، یک لایه مرغ لابهلای تهچین بریزید. سپس یک لایه به و دارچین را اضافه کنید. روی قالب را با مایه تهچین بپوشانید و در فری که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
۷. تهچین را با ماست چکیده تزیین و سرو کنید.
6 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/08 - 14:58 در
شکموها
بابا نذار اینارو
1393/06/8 - 17:18ادم هوس میکنه
ای جونم
1393/06/8 - 17:46ته چینات تو حلقممممم
1393/06/8 - 19:43نووووش جان
1393/06/8 - 19:47