طرز تهیه ی تاکو فاهیتا گوشت (غذای مکزیکی)

مواد لازم:
340 گرم استیک گوشت
1/8 قاشق چایخوری
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
دو پیمانه پیاز خلالی
8عدد نان تورتیلا
یک عدد انبه خرد شده
¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه :
کباب‌پز را گرم کنید. چربی استیک‌ها را بگیرید. در یک کاسه کوچک، نمک، فلفل سیاه و فلفل هندی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی استیک‌ها بریزید. استیک‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید و به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید. آنها را در فویل قرار دهید و 5 دقیقه کنار بگذارید.
در این فاصله، در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 12 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس حرارت را کم کنید.
استیک‌ها را خرد کنید. آنها را به همراه انبه و پیاز داخل نا
3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/08 - 20:29 در شکموها

(3 )