دسر پاناکوتا
وعده غذایی: ناهار شام عصرانه
زمان پخت : 20 دقیقه
نوع غذا: شیرینی و دسر
زمان آماده سازی مواد: 130دقیقه
مناسب برای 6 نفر
شیر : ½ 2 پیمانه
خامه غلیظ : ⅔ پیمانه
وانیل خالص : 1 قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : ½ 1 پیمانه
شکر : ⅓ پیمانه
مواد لازم برای روی دسر:
توتفرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر : ½ 1 پیمانه
شکر : ¾ پیمانه
یک دسر ایتالیایی که با انواع میوه جات سرو می شود
یک دسر ایتالیایی که با انواع میوه جات سرو می شود و در این کشور طرفداران زیادی دارد. یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که میتوان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب میباشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد.
در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند.
ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده میاندازیم.
مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر میداریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم.
مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر میریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را مخلوط میکنیم.
مخلوط را روی حرارت ملایم میگذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم و 5 دقیقه میگذاریم تا خنک شود.
پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر میگردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن میریزیم و سرو میکنیم.
3 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/09 - 21:12 در
شکموها