کیش پنیر ( در برابر این غذا کیش و مات می‌شوید )

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 40 دقیقه
نوع غذا: خوراک های از 4 گوشه دنیا
زمان آماده سازی مواد: 60دقیقه

مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
خمیر پای : به میزان لازم
ژامبون گوشت : 220 گرم
پنیر خامه‌ای : 220 گرم
سرکه سفید : ⅓ پیمانه
خامه : یک پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
پیاز : یک عدد
روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری
پودر زیره سبز : ⅕ قاشق چایخوری
نمک : ¼ قاشق چایخوری
فلفل : ¼ قاشق چایخوری

دستور پخت:
در برابر این غذا کیش و مات می‌شوید
1- خمیر پای را آماده کنید. اگر بلد نیستید، می‌توانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید.

2- روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم کنید و پیاز خردشده را اضافه و حدود 5 دقیقه سرخ کنید.

3- ژامبون گوشت را به اندازه‎های دلخواه و به صورت باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه بدهید تا کامل سرخ شوند.

3- تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم بزنید.

4- پنیرها را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

5- مخلوط ژامبون سرخ‌شده و پنیرها را به صورت یک‎دست بر روی خمیر پای که سرد شده پخش کنید. مخلوط تخم‎مرغ را بر روی مواد بریزید و 40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی‎گراد فر بگذارید.
3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/10 - 15:08 در شکموها

(3 )