پاستا طرح دار 150 گرم
خیار شور 4عدد
هویج 1عدد
سیب زمینی پخته 1.5 کیلو
مرغ 2/1 سینه
آب لیمو ترش 2 ق سوپخوری
فلفل دلمه ای 1عدد
جعفری خرد شده 1 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 ق چایخوری
روغن مایع 2 ق سوپخوری
سس مایونز به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
چگونگی تهیه
.ماکارونی(۱۰۰گرمش) رو با آب،مقداری روغن،نمک میجوشونیم تا بپزه بعد آبکش میکنیم و(آب سرد روش میگیریم تا از حالت چسبندگی خارج بشه )بعد با چند قطره روغن مایع مخلوط میکنیم بعد از اینکه خنک شد خیار شور نگینی خرد شده،هویج پخته نگینی خرد شده،فلفل دلمه ای نگینی خرد شده،سینه مرغ خرد شده،جعفری خرد شده،نمک،فلفل رو اضافه میکنیم سس مایونز رو با آبلیمو مخلوط و به مواد اضافه میکنیم همه رو خوب با هم مخلوط میکنیم و در نهایت ژلاتین آماده شده رو اضافه میکنیم(حتما باید خنک شده باشه سیب زمینی آب پز رو با ۵۰گرم از ماکارونی پخته شده چرخ میکنیم (اینکار برای اینه که سیب زمینی حالت چسبنذگی به خودش بگیره و راحت تر رول بشه)* بعد مقداری سس مایونز،نمک،فلفل بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا كاملاً صاف و یك دست بشه .حالا فویل رو با روغن مایع خوب چرب میکنیم بعد سیب زمینی روبه صورت مستطیل روی فویل پهن میکنیم،از مواد سالاد روی سیب زمینی میریزیم(نباید به مقدار زیاد بریزیم چون پیچیدنش مشکل میشه بعد شروع میکنیم به رول کردنش و ته فویل رو خوب میبندیم و به مدت ۴ساعت در یخچال قرار میدیم. رولت آماده رو به اندازه دلخواهمون برش میزنیم.بعد هم تزیین و در ظرف مورد نظرمون میچینیم....
نکته:
برای تهییه ژلاتین 4 قاشق آب روی ژلاتین ریخته و ظرف ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده (بن ماری) تا بدین صورت ژلاتین آب شود.
برای اینکه رولت زیبا تر شود روی فویل مقداری جعفری خرد شده پاشیده و سپس سیب زمینی را پهن کرده.
4 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/11 - 19:13 در
شکموها
نگار آشپزیت خوبه؟
1393/06/11 - 19:52