ته چین یک غذایی خوش مزه در سفرههای ایرانی
مواد لازم:
برنج : 2 لیوان - 480 كیلوكالری
تخممرغ: 2 عدد- 200 كیلوكالری
ماست چكیده: 2 قاشقغذاخوری - 50 كیلوكالری
زعفران و نمك: به میزان دلخواه- صفر
سینه مرغ: 250 گرم - 440 كیلوكالری
پیاز متوسط: 1 عدد - 25 كیلوكالری
هویج حلقه حلقه شده: 1 لیوان - 25 كیلوكالری
سبزی خرد شده: 2 لیوان - 50 كیلوكالری
زرشک خشک: نصف لیوان - صفر
روغن مایع: 5 قاشقغذاخوری - 450 كیلوكالری
زردچوبه، فلفل و نمك: به میزان دلخواه -صفر
طرز تهیه ابتدا برنج را آبكش كنید و آن را زندهتر بردارید.
سپس آن را در ظرفی با ماست، تخممرغ، زعفران آبكرده و نمك مخلوط كنید. برای تهیه لایه داخلی نیز مرغ را به تكههای كوچكی تقسیم کنید و در 3 قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید.
سپس به آن، نصف لیوان آب بیفزایید و بقیه مواد (اعم از سبزیهای خرد شده شامل كرفس، جعفری، مرزه و ترخان و هویج و ادویههای یاد شده) را اضافه كنید و بگذارید كنار هم بپزند.
در پایان، تابه تفلونی را كه دیوارههای بلندی دارد، با 2 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و نصف برنج را در آن بریزید. آنگاه مخلوط مرغ را كه سرد شده، به آن بیفزایید و روی آنها را با زرشك بپوشانید و سپس لایه بعدی برنج را اضافه كنید و بگذارید با حرارت ملایم كاملاً بپزد. بعد از 30 دقیقه تهچین شما آماده خواهد بود.
این غذا تقریبا 1700 كیلوكالری انرژی دارد و در صورت تقسیم آن بین 4 نفر، به هر نفر بیش از 400 كیلوكالری انرژی خواهد رسید. از این رو، به شما توصیه میكنیم آن را ترجیحا در وعده ناهار میل كنید.
3 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/15 - 15:52
vay vay kry beshe k behesh beresam
1393/06/15 - 15:54ناهار دیروز ماس
1393/06/15 - 16:02