کاپ کیک شاتوتی


تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
شاتوت



آرد رو با الک 2 بار الک کنید بعد پکینگ پودر رو اضافه کنید در ظرفی جدا شکر تخم مرغ و وانیل رو بریزید و خوب هم بزنید وقتی شکر حل شد شیر و سپس روغن رو بیفزایید و بعد کم کم آرد رو بیفزایید تا خمیر یکدستی درست شود .
در قالب ریخته شاتوت رو روی خمیر بگذارید .در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه میگذاریم .


آخرین ویرایش توسط 0921903413 در [1393/06/16 - 20:56]
2 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/16 - 20:30 در شکموها

(2 )