قارچ و پنیر گریل شده

مواد لازم:
قارچ دکمه‌ای کوچک 36 عدد
پنیر کبابی (halloumi) گرم250
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
برگ آویشن تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیخ های چوبی را به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید تا روی کباب‌پز نسوزند.
ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نم‌دار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت 24 مربع 2 سانتی‌متری برش بزنید.
در هر سیخ چوبی 3 تکه قارچ و 2 تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد.
سیخ‌ها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگ‌های آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت 30 دقیقه بماند تا طعم‌دار شوند.
باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخ‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در حالی‌که چند بار زیر و رو می‌کنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
این پیش‌غذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید.
2 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/17 - 19:11 در شکموها

(2 )