سالاد فارفاله مدیترانه ای
مواد لازم:
پاستای دلخواه، ترجیحاً فارفاله 200 گرم
گوجه فرنگی خلال شده 1 عدد
ژامبون گوشت 2 الی 3 برش
زیتون سبز بدون هسته حدود 20 عدد
نخود فرنگی پخته 100 گرم
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
آویشن ½ قاشق چایخوری
پنیر گودا 50 گرم
پیاز قرمز خرد شده 1 عدد
مواد لازم برای سس:
روغن 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
فارفاله ها را با آبی که در آن آویشن ریخته ایم می پزیم و آبکش میکنیم.
در کاسهٔ بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ( گوجه و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی و ژامبون را به صورت مکعبی) خرد میکنیم و ماکارونی را به آن میافزاییم.
در کاسهٔ دیگر تمام مواد سس را مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد ریخته، آن را هم میزنیم. بهتراست سالاد را قبل از مصرف، 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن جا بیفتد. درصورت تمایل میتوان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.