سالاد فلورنتینی (Panzanella)
مواد لازم:
نان باگت یا تست 240 گرم
گوجهفرنگی 2 عدد متوسط
پیازچه 4 شاخه
خیار 1 عدد کوچک
جعفری یا ریحان 1 شاخه کوچک
زیتون سیاه خردشده 10 عدد
کیپر یا ونوشک 2 قاشق چایخوری
سرکه 3 قاشق غذاخوری
سیر ریز خردشده 3 حبه
روغن زیتون ⅓ پیمانه
طرز تهیه:
نانها را تست نموده و به قطعات کوچک خرد میکنیم. نانها را داخل کاسه مناسب میریزیم و بقیه مواد را خردکرده، روی نانها میریزیم. تمام مواد را با هم مخلوط و سرو میکنیم.