بروسکتا (بروشتا)

مواد لازم:
گوجه‌فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز ½ عدد
روغن‌زیتون 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
ریحان تازه خرد‌شده 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد‌شده 2 قاشق غذاخوری
نان تست یا نان باگت کلفت 500 گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده ¼ پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا داغ شود.
پیاز و گوجه‌فرنگی را ریز خرد می‌کنیم و آنها را در یک کاسه متوسط می‌ریزیم. روغن زیتون، آویشن، جعفری و ریحان را روی آنها می‌ریزیم و تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. اگر از نان باگت استفاده می‌کنیم، آن را در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتیمتر برش می‌دهیم. نان‌ها را روی سینی فر می‌چینیم و از مخلوط گوجه‌فرنگی روی آن می‌ریزیم و پنیر پارمژان رنده‌شده را روی آنها می‌ریزیم.
بروسکتاهای آماده‌شده را به مدت 10 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا نان‌ها کمی برشته شوند. قبل از سرو کردن، می‌گذاریم کمی خنک شود. (حدود 5 دقیقه)






1 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/18 - 15:15 در شکموها
دیدگاه
0921903413

به به بهبهبهبه{-37-}

1393/06/18 - 15:21
NEGAR1992

{-45-}

1393/06/18 - 15:25

(1 )