کیک اسفنجی لیمویی
وعده غذایی: صبحانه عصرانه
زمان پخت : 55 دقیقه
نوع غذا: شیرینی و دسر
زمان آماده سازی مواد: 40دقیقه
مناسب برای 4 نفر
آرد کیک : یک پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر سفید : یک پیمانه
شیر داغ : 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو : یک قاشق غذاخوری
نمک : ⅛ قاشق چایخوری
با عطر و طعم عالی، لحظات بهیاد ماندنی را برای شما رقم میزند
کیک اسفنجی لیمویی با عطر و طعم عالی لحظات بهیاد ماندنی را برای شما رقم میزند؛ با چای میل بفرمائید. کیک اسفنجی یکی از کیکهای پایه در شیرینیپزی به شمار میآید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید.
کیک اسفنجی لیمویی را میتوانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده و برای جشنها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کنید.
تخم مرغها را در کاسه بزرگی هم بزنید تا اندازهای که پفکی و لیمویی رنگ شود. (حدودا 20-15 دقیقه)
شکر را آرام آرام اضافه کرده و بزنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو (میتوانید 2 تا 3 قطره عصاره لیمو را جایگزین کنید) را اضافه کنید.
مخلوط آرد الک شده را آرام آرام در حالی که به زدن مایه کیک ادامه میدهید اضافه کنید. به اندازهای بزنید که مواد خوب ترکیب شوند.
شیر داغ را سریع و در دفعات مختلف اضافه کنید (هر بار 1 قاشق غذاخوری) و همین طور مخلوط را بزنید.
مایه را یک مرتبه در قالب بریزید. آن را در فر 175 درجه سلسیوس (350F ) که از قبل گرم شده به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوهای طلایی شده و وقتی به آن دست میزنید سفت شده باشد( و یا خلال دندانی که در کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاید). سپس کنارههای کیک را جدا کرده و آن را روی توری فلزی کیک برگردانید تا کاملاً خنک شود.
1 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/19 - 18:11 در
شکموها