ذرت مکزیکی کبابی
در زبان مکزیکی بلال را "elote" مینامند که از محصولات کشاورزی مرسوم این کشور است. این ذرت مکزیکی بهطور معمول پس از کبابی شدن با کره و پوست لیموی رنده شده، کمی تفت داده میشود، با پنیر خامهای یا ساور کریم پوشانده شده و همراه برشهای لیمو سرو میشود. این
شما میتوانید بر حسب ذایقه آبلیمو و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید.
پیشنهاد ما این است که از ذرتهای درسته استفاده نکنید و هر ذرت را به 3 تکه تقسیم کنید تا بهتر طعمدار شود و البته برای سرو در مهمانیهای شلوغ این کار مقرون بهصرفه است.
ذرت مکزیکی بهعنوان پیش غذا آماده و سرو میشود. شما میتوانید پنیر خامهای یا ساور کریم را در کنار ذرتهای کبابی کرهای سرو کنید تا هر کس بر اساس ذائقه سسی را که دوست دارد همراه ذرتش امتحان کند.