بورک تن ماهی

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 20 دقیقه
نوع غذا: اردور و پیش غذا
زمان آماده سازی مواد: 30دقیقه

مناسب برای 5 نفر
خمیر یوفکا : به تعداد لازم
تن ماهی : یک قوطی
پیاز : یک عدد
گوجه فرنگی : یک عدد
پنیر پیتزا : دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری
قارچ : 6 عدد
کره : 50 گرم
سیر : 2 حبه
فلفل ، نمک ، روغن : به میزان لازم

پیش غذایی برای همه فصول
1- پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی سپس سیر، قارچ، گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید تا جایی که مواد آب نداشته باشد .

2- تن ماهی ) بدون روغن ) و جعفری خرد شده را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط کنید. ( در نظر داشته باشید تن ماهی را قبلا 20 دقیقه در آب بجوشانید).

3- خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.

4- یک ورق از یوفکا را پهن و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا سطح خمیر مرطوب شود.

5- کمی از مواد را داخل خمیر قرار دهید، دو طرف خمیر را به داخل تا کنید تا مواد بیرون نریزد، سپس خمیر را رول کنیدو رول های آماده را در ظرف کنار هم بچینید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا سطح خمیرها طلایی شوند ( حدود 20 دقیقه).






3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/22 - 21:38 در شکموها

(3 )