طرز تهیه ی پلو افغانی
مواد لازم :
گوشت گوسفندی با استخوان نیم كیلوگرم
برنج یك كیلوگرم
كشمش در صورت تمایل یك پیمانه
پیاز سرخشده دو عدد
هویج خلال و پخته شده یك پیمانه
خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه
خلال بادام و پسته نصف پیمانه
دارچین یك قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه پلو افغانی :
برنج را خیس كرده و آبكش میكنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط میكنیم. گوشت را با نمك و زردچوبه میپزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه میكنیم. برنج آبكش شده را در قابلمه ریخته لابهلای آن از مواد گوشت قرار میدهیم و روی آن روغن ریخته و دم میكنیم.
نكته : این برنج كمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید میتوانید یك پیمانه كشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین كنید.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/23 - 20:56 در
شکموها