سیب زمینی برگر

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 20 دقیقه
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ

سیب‌زمینی نیمه‌ آماده (به فرم وافل) : 16 عدد
گوشت چرخ‌ کرده گوساله یا بوقلمون : 450 گرم
ادویه مخلوط : 2 قاشق چایخوری
گوجه‌ فرنگی گیلاسی : 4 عدد
سس خردل، کچاپ : به میزان لازم
خامه ترش و خیارشور : به میزان لازم
پنیر پیتزا : به مقدار لازم

برگری جدید و خوشمزه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنید. کباب‌پز را روشن کنید. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینی‌برگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید.

برگرها رادر تابه، روی حرارت ملایم سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجه‌فرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.
4 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/26 - 13:17 در شکموها

(4 )