کشک بادمجان

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 40 دقیقه
نوع غذا: خوراک ایرانی
زمان آماده سازی مواد: 30دقیقه

مناسب برای 6 نفر
بادمجان متوسط : 8 عدد
کشک غلیظ : 2 فنجان
گردوی چرخ کرده : یک فنجان
نعناع داغ : 2 قاشق سوپخوری
سیر داغ : 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
روغن : به میزان لازم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
پیاز رنده شده : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم

کشک بادمجان؛ فصل مشترک سفره‌های سراسر ایران
بادمجان‌ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه کنید. کمی نمک روی آنها بپاشید و در روغن سرخ کنید.
کشک را با دو لیوان آب داغ به‌بادمجان ‌‌ها اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزند.
پیاز را کمی در روغن تفت دهید و گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و صبر کنید گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود.
کشک بادمجان را در دیس بکشید، گوشت را روی آن بریزید.
یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن بریزید. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته، سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک بریزید.
4 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/26 - 13:30 در شکموها

(4 )