کباب حسینی

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 120 دقیقه
نوع غذا: خورشت
زمان آماده سازی مواد: 10دقیقه

مناسب برای 6 تا 8 نفر
گوشت : یک کیلوگرم
پیاز ریز : 5 کیلوگرم
دنبه : 250 گرم
فلفل سبز : 250 گرم
گوجه فرنگی : یک کیلوگرم
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه نوعی کباب به سبک اصفهانی‌ها
گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز 4-5 ساعت خیس کنید.
گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید. به این ترتیب که به هر سیخ، یک تکه گوشت، یک تکه دنبه، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ‌ها کاملاٌ پر شوند.
کف قابلمه را با حلقه‌های گوجه و فلفل دلمه‌ای و پیاز بپوشانید. سپس سیخ ها را روی آن بچینید.
گوجه فرنگی‌ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید. دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ‌ها تمام شوند. آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد.
در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید. نمک را موقعی که کباب آماده شد، بزنید تا گوشت سفت نشود. با همان سیخ‌ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید.
3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/26 - 22:03 در شکموها

(3 )