ساندویچ مرغ گریل شده با خردل

وعده غذایی: ناهار شام
زمان پخت : 40 دقیقه
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ

مناسب برای 4 نفر
سینه مرغ شنیسلی : 2 عدد ( 2 تا 180 گرمی)
روغن زیتون : ½ پیمانه
شوید تازه ساتوری شده : ⅓ پیمانه
سیر ریز خرد شده : 2 حبه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
سس خردل : ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز حلقه شده : یک عدد بزرگ
پنیر چدار درشت رنده شده : 180 گرم
نان باگت بزرگ : 2 عدد

کوچک و بزرگ به سمت این غذا جذب می شوند
کوچک و بزرگ به سمت این غذا جذب می شوند. درواقع از این ساندویچ لذیذ گریل شده به هیچ قیمتی نمی توان گذشت. شما هم امتحان کنید.
این ساندویچ هیجان انگیز همراه با سالاد، یک وعده غذایی کامل و خوشمزه است و برای کودکان نیز غذای خوبی محسوب می‌شود.

افزون بر این دستور پخت، ساندویچ مرغ معمولی یا ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی هم می تواند انتخاب خوبی برای یک وعده غذایی باشد.

¼ پیمانه سس خردل، روغن زیتون، شوید، سیر،½ یک قاشق چای‌خوری نمک و¾ قاشق چای‌خوری فلفل را در یک کاسه متوسط می‌ریزیم و آن‌ها را کامل با هم مخلوط می‌کنیم.
مرغ‌ و پیاز حلقه شده را در این مخلوط می‌ریزیم و تکان می‌دهیم تا تمامی سطح آن‌ها با این مخلوط پوشیده شود. روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کامل مزه‌دار شود.
گریل یا کباب پز را با حرارت متوسط – زیاد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
پیازها را به مدت 8 تا 10 دقیقه گریل می‌کنیم و آن‌ها را بر می‌داریم.
مرغ‌ها را از هر دو طرف کامل کبابی می‌کنیم.
وقتی دو طرف تکه های مرغ گریل شد روی یک سطح آنها پنیر چدار را می‌ریزیم و کمی دیگر روی گریل می‌گذاریم تا پنیر آب شود.
تکه های مرغ با کاور پنیری را از روی کباب‌پز برداشته و هر یک را از وسط نصف می‌کنیم.
اگر از نان باگت بزرگ استفاده می کنید آن را نصف کرده و از وسط باز می‌کنیم و سطح داخلی آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه روی گریل می‌گذاریم تا کریپسی و ترد شود.
اگر مایلید می‌توانید 3 قاشق باقی مانده خردل را با کمی سس مایونز داخل نان بمالید و سپس مرغ و پیاز را داخل آن گذاشته و داغ سرو کنید.
4 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/26 - 22:43 در شکموها

(4 )