شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥





@ghoghnoos



2 دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 17:15
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کتلت گیاهی

مواد لازم :
بلغور گندم: ۲ پیمانه که از قبل خیس خورده و چرخ شود.
سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ، یکی را می پزیم و یکی را به صورت خام نگه میداریم و همه را رنده می کنیم.
پیاز: ۲ عدد خرد شده و تفت داده شده
زیره: ۱ ق. چایخوری
نمک: ۱ ق. غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ ق. چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
همه این مواد را با هم چرخ می کنیم و بعد به آن شکل دایره یا بیضی میدهیم و در روغن سرخ می کنیم.
توضیح: این غذا برای ۴ نفر کافی است و همراه با نان و سبزی، کاهو، ترشی، گوجه، خیارشور و... سرو میشود
دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 17:13
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



املت با پیازچه و گشنیز

مواد لازم
▪ شش عدد تخم مرغ
▪ دو عدد پیازچه خردشده
▪ یک عدد گوجه فرنگی خردشده
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نمک و فلفل
▪ کمی گشنیز خردشده
▪ کمی پونه خردشده
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای دو دقیقه کمی تفت داده شود. سپس گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا جایی که آب آن گرفته شده و کمی طلایی رنگ شود. سپس پونه را به مواد اضافه کنید. سپس تخم مرغها را روی مواد شکسته و به آرامی هم بزنید در همین حالت نمک و فلفل را به میزان دلخواه به مواد بیفزایید. پس از پخته شدن املت، گشنیز خردشده را به آن اضافه کرده و سرو کنید
دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 17:12
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 17:11
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 17:09
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

@ghoghnoos
دیدگاه  •   •   •  1393/05/27 - 16:30
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







اهالی بفرمین سیب زمنی زغالی






دیدگاه  •   •   •  1393/05/25 - 13:17
+8
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


2 دیدگاه  •   •   •  1393/05/25 - 13:06
+4
-1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه تَتالی «اراک»

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سبزی ساطوری (جعفری – گشنیز – ترخان) 5/1 قاشق سوپخوری
برنج نیم دانه خیس خورده 5/1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
سیب‌زمینی متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
رب 1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه و ادویه را خوب ورز دهید تا چسبناک شود، سپس تخم مرغ، سبزی و برنج خیس خورده را اضافه کرده مخلوط کنید. از مایه به اندازه یک گردو برداشته، در دست پهن کرده و دو طرفش را در تابه نچسب سرخ کنید.
در تابه دیگری رب را تفت داده و با پیاز داغ و زرد چوبه مخلوط کنید، سپس حدود 2 لیوان آب گرم اضافه کنید تا جوش بیاید. سیب‌زمینی را حلقه حلقه برش داده و آن را در کف تابه‌ای که آب در جوش دارد، بچینید.
سپس روی هر کدام یک تتالی و یک حلقه گوجه فرنگی بگذارید. در ماهیتابه را ببندید تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد. این غذا به همراه نان و سبزی خوردن و دوغ سرو می‌شود.
اراکی ها به این دلیل که گوشت را ته تابه می خوابانند نامش را ته تالی یا تتالی نامیده اند.
دیدگاه  •   •   •  1393/05/24 - 18:23
+8
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

این کیک هم به مناسبت پست19000امم
فداتون شم تمام قد
ممنون از همراهیتون
4 دیدگاه  •   •   •  1393/05/24 - 17:53
+5