شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




برش عرضی از یک موز در زیر میکروسکوپ

دیدگاه  •   •   •  1393/04/21 - 15:48
+5
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه رب پلو شیرازی

برنج یک کیلو، رب انار یک لیوان، گردو یک لیوان، کشمش نصف لیوان، شکر به اندازه کافی (بستگی به ترشی مزه رب دارد )، پیاز بزرگ دو عدد، روغن

طرز تهیه:
پیازها را خلال کرده سرخ می نمایند . بعد ازسرخ شدن، کشمش و گردو را با آن تفت می دهند. رب انار و شکر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه می کنند.

مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت
چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد آن را از روی اجاق برداشته با کفگیر ( اسم ) کم کم به داخل چلو صافی (ترش باله ) ریخته ، از محلول رب و شکر کم کم به آن اضافه کرده، مخلوط می کنند. سپس برنج را در دیگ یا قابلمه ریخته، باقیمانده رب و شکر را به آن می افزایند . وقتی که بخار اطراف برنج را پوشاند ، کشمش و گردو و پیاز داغ را وسط آن گذاشته ، دم می کنند . کمی بعد رب پلو حاضر و آماده است
دیدگاه  •   •   •  1393/04/20 - 13:09
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

مواد لازم : گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار، پیاز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن خوب

طرز تهیه :
ابتدا گوشت و نخودچی را جدا جدا در جوقن (هاون سنگی) می کوبند. آنگاه نخودچی را الک می کنند بعد گوشت و آرد نخوچی را مخلوط کرده و چند دانه پیاز در آن کوتراش (رنده ) می کنند
کوفته ریزه یا کله گنجشکی درست کرده و در روغن سرخ می کنند.
گردو، پیاز و کشمش را هم جدا سرخ می کنند هنگام دم کردن برنج کوفته ریزه و گردو و پیاز و کشمش را لای برنج می گذارند کمی دم بکشد آنگاه شیره و رب اناری را روی آن ریخته می گذارند تا برنج خوب دم بکشد حالا قنبر پلو آماده است .
این پلو چون با رب انار پخته می شود و تیره رنگ است به این نام مشهور است .

دیدگاه  •   •   •  1393/04/20 - 13:08
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




طرز تهیه کوفته شیرازی:


مواد لازم:

-برنج نیم‌دانه: ۲پیمانه

-نخود ریز: یک پیمانه

-سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری )

-گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم

طرز تهیه:

* برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.

* سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می‌کنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می‌شود ) در همین فاصله یک پیمانه برنج نیمدانه و مقداری از سبزی در قابلمه ریخته بصورت آش پخته شود ( آب آن زیاد باشد )

* برنج و نخود و سبزی و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و فلفل را همه باهم در غذا ساز ریخته تا میکس شود بعد حدود ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم.

* سپس پیاز داغ درست می‌کنیم. مقداری کشمش و گردوی ریزشده را تفت می‌دهیم .

* از مواد میکس شده گلوله‌ای اندازه یک نارنگی برداشته وسط آن را کشمش ، گردو، و پیازداغ گذاشته می‌پیجیم و دانه دانه در آش که در حال جوش هست می‌ریزیم (کوفته‌ها را دانه دانه به فاصله ۱۵ثانیه می‌اندازیم تا باز نشوند).

* کوفته‌ها که تمام شد حرارت را کم کرده می‌گذاریم تا آش جا بیفتد آش نباید رقیق باشد، نوش جان.

دیدگاه  •   •   •  1393/04/20 - 13:07
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

شبتون قشنگ
دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 19:01
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

بازم تولد مامانم مبارک
2 دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 18:59
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

عشق همیشگیم مامانم تولدش مبارک
دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 18:57
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

تولد مامانم
دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 18:56
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

عشقم تولدت مبارک
2 دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 18:54
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

تولد مامانم
دیدگاه  •   •   •  1393/04/19 - 18:46
+1