طرز تهیه کباب یونانی

مواد اولیه :
برای 4 نفر
زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم (اختیاری)
پیاز پیاز 1عدد
سس مایونز 1قاشق غذاخوری
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 1عدد
گوشت 4قطعه (فیله)
مرغ مرغ 4قطعه (فیله)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ و گوشت را كمی با گوشتكوب بكوبید و بعد آنها را به مدت 3ساعت یا بیشتر در مخلوط زعفران ،زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و آب پیاز بخوابانید و آن را در یخچال قرار دهید.بعد از آن فیله ها را از سایر مواد جدا كرده و آنها را روی هم قرار داده و رول كنید به طوری كه فیله مرغ در وسط قرار گیرد.حال كباب را یا به صورت معمولی روی منقل كباب كنید و یا با سیخ چوبی درون تابه قرار دهید و با مقدار كمی روغن و با شعله بسیار ملایم طبخ كنید.
نكات:
1)بهتر است مواد را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
2)این غذا به طور سنتی بدون برنج سرو میشود.
2 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/04 - 14:48 در شکموها
دیدگاه
0921903413

بسیار عالی{-37-}

1393/06/4 - 15:00
NEGAR1992

{-35-}

1393/06/4 - 15:04

(2 )