شمه دل اوو

مرغ شکم پر مازندرانی

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است . از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه مرغ شکم پر است. و اما طرز تهیه این غذای لذیذ:

سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 كیلو گرم)
الو 10 تا 15 عدد
زرشك 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه :
پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا كمی‌طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی‌تفت می‌دهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه می‌كنیم . رب انار را اضافه می‌كنیم و بعد گردو را اضافه می‌كنیم . تمامی‌مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا می‌دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی‌آب می‌گذاریم بپزد.
3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/06 - 14:47 در شکموها
دیدگاه
0921903413

ینی دیگه نمیشه تحمل کرد.....{-17-}

1393/06/6 - 14:56
NEGAR1992

{-7-}

1393/06/6 - 15:00

(3 )