ته چین مرغ در تابه

مواد لازم
• ۱ عدد سینه مرغ
• ۲ پیمانه برنج آب کش
• ۲ عدد تخم مرغ
• دو پیمانه ماست
• دو پیمانه آب مرغ
• نمک، فلفل و دارچین
• ۱ عدد پیاز
• زعفران دم‌کرده
• ۵۰ گرم کره
• ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه
۱. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
۲. ابتدا سینه مرغ را با پیاز آب‌پز کنید و ۲ فنجان آب مرغ را نگهدارید. سپس مرغ را ریش ریش کنید.
۳. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست و آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر برنج را اضافه و مخلوط کنید.
۴. تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن بریزید و کمی که گرم شد، نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.
۵. روی در تابه دم‌کنی بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا بخار کند. سپس شعله را متوسط کنید و بگذارید حدود یک و نیم ساعت پخته و زیر آن کاملا طلایی شود.
4 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/08 - 14:54 در شکموها

(4 )