ته چین لوبیاسبز
مـواد لازم (۴ نفر)
• ۳ پیمانه برنج
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ پخته
• ۴ عدد تخممرغ
• یک پیمانه ماست کمچرب
• ۱.۵ پیمانه لوبیا سبز
• یک پیمانه مرزه و ترخان خرد شده
• ۱ عدد پیاز
• ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
• یک پیمانه زرشک
• زعفران دم شده
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه
۱. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کردهاید را به آن اضافه کنید.
۳. سینه مرغ ریشریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
۴. برنج آبکش شده در کاسهای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵. در تابهای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. تهچین را با حرارت ملایم ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
4 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/08 - 14:55 در
شکموها