قارچ پفکی
● مواد لازم:
قارچ تمیز و حلقه حلقه شده.................. نیم كیلو
پیاز كوچك ریز شده....................... یك عدد
آرد سوخاری و یا آرد نان............... به مقدار لازم
پنیر پیتزا.................................. پنجاه گرم
زرده تخممرغ................................ دو عدد
جعفری ریز شده................. سه قاشق غذا خوری
كره آب شده......................سه قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه...................... به مقدار لازم
●طرز تهیه:
ابتدا در ماهیتابه، كره را آب میكنیم و قارچ و پیاز را داخل آن میریزیم تا طلایی شود، یعنی تنها چند دقیقه تفت دادن كافی است. سپس در ظرفی جداگانه پنیر پیتزا، زردههای تخممرغ، نمك، فلفل و جعفری ریز شده را خوب هم میزنیم تا كاملا نرم شود، سپس با قارچها مخلوط میكنیم، آنگاه این مخلوط را تكه تكه كرده و روی آن آرد نان یا پودر سوخاری میپاشیم، البته فلفل سیاه هم آن را خوشمزه میكند.
سپس برای دو تا سه دقیقه قارچها را در فر قرار داده تا طلایی رنگ شوند، حال غذای شما كه قارچ پفكی نام دارد آماده سرو است.
این قارچ را میتوانید با سس قرمز و یا با انواع سسهایی كه خودتان درست می كنید، میل كنید.
1 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/09 - 18:29 در
شکموها
میخوام
1393/06/9 - 18:32واسه خود خودتن
1393/06/9 - 18:48