آموزش پخت چیکن جالفریزی
مواد لازم برای چهار نفر:
پیاز درشت یک عدد رنده شده
سیر دو حبه ریز خرد شده
سینه مرغ متوسط یک عدد کامل به شکل مربع درشت خرد شده
گوجه فرنگی دو عدد بزرگ به شکل مربع درشت خرد شده
فلفل دلمهای یک عدد به صورت چهار گوش کاملا درشت خرد شده
فلفل سبز تند ۱ عدد حلقه شده که تخمههای وسط آن را خارج میکنیم (دقت نمائید دست شما تماس مستقیم با این فلفل نداشته باشد چون باعث حساسیت و سوزش پوست میشود)
جینجر (زنجبیل) یک تکه به اندازه ۱ ق غ رنده شده (دور زنجبیل را رنده کرده و مغز آن را دور بیندازید)
½ هویج متوسط رنده شده
پودر چیلی ۱ ق م
زرد چوبه ۲ ق م
نمک به میزان لازم
تخم گشنیز پودر شده ۱ ق م
زیره سائیده شده در صورت تمایل نصف ق م
کره برای تفت دادن به میزان لازم
رب ۱ ق غ
پلو برای ۴ نفر
طرز تهیه:
پیاز رنده شده را درون ماهی تابه با کره تفت میدهیم و سپس سیر را اضافه کرده در مجموع دو دقیقه با هم تفت میدهیم.
سینه مرغ خرد شده را بهمراه نمک، پودر چیلی و زرد چوبه اضافه کرده رب را نیز افزوده کمی تفت داده و سپس ۵ الی ۱۰ دقیقه مواد را با هم مخلوط کرده و همزمان تفت میدهیم.
گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
در ظرف را گذاشته و با شعله نسبتا کم ۲۰ دقیقه به مخلوط زمان میدهیم تا آب انداخته و سینههای مرغ پخته شود.
پس از این مدت، در ظرف را برداشته و یک تکه سینه مرغ را چک میکنیم تا مطمئن شویم کاملا پخته شده، سپس فلفل دلمهای، پودر گشنیز، پودر زیره (در صورت استفاده)، فلفل سبز تند، هویج رنده شده و زنجبیل رنده شده را به مواد اضافه میکنیم و مجدد برای۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم مواد با هم بپزد (دقت کنید که این زمان طولانیتر نشود زیرا باید شکل ظاهری فلفل دلمهای حفظ شده و طعم آن تغییر نکند).
حالاغذای شما آماده است. میتوانید آن را با چند برگ گشنیز تازه تزئین نمائید