کوکوی قارچ و هویج
نوع غذا:
لقمه ها
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 40دقیقه
مواد لازم:
فلفل سبز : یک عدد کوچک
قارچ : 200 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
روغن : یک فنجان
هویج رنده شده : یک کاسه ماست خوری
زعفران : 1/4 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
دستور پخت:
قارچها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم.
پس از سرد شدن قارچها، تخم مرغ، یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده، مواد را مخلوط مینماییم تا مایه کوکو آماده شود.
در یک ماهیتابه نصف فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن میریزیم.
در ماهیتابه را میگذاریم تا کوکو بسته شود.
کوکو را برش زده، در ظرف را میگذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش زده ولی در ظرف را نمیگذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.
کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو آماده است. با سس گوجه میتوان آن را تزئین نمود.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/11 - 20:10 در
شکموها
میخوام
1393/06/11 - 20:14