کیک پرتقالی
نوع غذا:
شیرینی و دسر
وعده غذایی:
عصرانه
زمان پخت : 30دقیقه
مواد لازم:
آب پرتقال : 100 گرم
آرد گندم : 250 گرم
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 4 عدد
روغن مایع : 100 گرم
پودر شکر : 150 گرم
دستور پخت:
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده، هم میزنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم میزنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتیگراد) روشن میکنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها میریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس 5 دقیقه شعله فر را کم (120 الی 130 درجه سانتیگراد) میکنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.
کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.
2 امتیاز + /
0 امتیاز - 1393/06/11 - 20:11 در
شکموها