سیب زمینی تنوری پنیری

مواد لازم:
سیب زمینی 2.5 کیلوگرم
برگ بو 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد
رزماری 5 ساقه
سیر 6 حبه
پنیر پارمزان برای روی غذا
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی‎ها را آبپز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند.
سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 190 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینی‎ها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
برگ‎های رزماری را از ساقه جدا کنید.
پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید.
مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگ‎های رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینی‎ها بریزید. سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینی‎ها را فرا بگیرد. سپس آنها را به مدت 40 دقیقه دیگر در فر بپزید.
سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینی‎ها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر سیب زمینی‎ها با دمای فر کامل ترد شوند.
این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار غذاهای گوشتی، کباب و استیک سرو کنید.
2 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/06/20 - 17:01 در شکموها
دیدگاه
0921903413

bah bah{-57-}

1393/06/20 - 17:10
NEGAR1992

{-7-}

1393/06/20 - 17:14

(2 )