شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 20:24
+7
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







از جمله تصاویر خیلی عادی در مازندران

ای مه کرم بشنین شروع بیه:))






2 دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 18:20
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



باغ کیــــــــوی ... تنکابن
1 دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 18:08
+5
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



اتا مازرونی اصیل هیچوقت کیی پلا و ماهی کباب ره یاد نکانده....
2 دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 18:02
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



این عکس ره من شه گت مار سره بیتمه فقط هارش حال هکان
دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 17:56
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کیا بَئو دونِه دوس دارنِنِه ؟
6 دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 17:55
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



بادمجون تِرشی، هَلی تِرشی و سیر تِرِشی اَتِّه جا...
مِه دِل کِه بوردِه
اوووووووووف.....
1 دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 17:53
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


دیدگاه  •   •   •  1393/05/31 - 14:58
+3
-1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







بال مرغ کبابی به سبک آسیایی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم : برای 24 نفر
بال مرغ 1 کیلو و 100 گرم
آرد 110 گرم
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
کره بادام زمینی 1/4 فنجان
آب 2 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 1.5 قاشق چای خوری
آبلیمو 1.5 قاشق چای خوری
سس سویا 1.5 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.






دیدگاه  •   •   •  1393/05/30 - 12:29
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥
دیدگاه  •   •   •  1393/05/30 - 12:25
+2