ساندویچ کاسهای با مرغ
وعده غذایی: شام عصرانه
زمان پخت : 5 دقیقه
نوع غذا: لقمه ها
زمان آماده سازی مواد: 60دقیقه
مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
سینه مرغ آبپز شده : 3 عدد
نان ساندویچی بلند : به مقدار لازم
هویج : یک عدد متوسط
پیاز : یک عدد متوسط
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
خامه زده شده : 1/2 لیوان
طعم دهنده مرغ یا گوشت : یک عدد
پنیر موزارلا رنده شده : به مقدار لازم
دستور پخت:
ساندویچهایی به اندازه یک لقمه
1- ابتدا نانها را به طول 5 سانتیمتر برش دهید، سپس داخل نان ها را خالی کنید. دقت کنید زیر نان ها خالی نشود.
2- پیاز را ریز کنید، همراه کمی روغن تفت دهید. سپس هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید وکمی تفت دهید.
3- مرغ آبپز را در ظرفی ریش ریش و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4- طعم دهنده مگی را به مواد اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. سپس خامه و سس مایونز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد کمی بجوشد و غلیظ شود.
5- داخل نانها را از مواد پر کنید و روی آن کمی پنیر موزارلا رنده شده بریزید.
6- نانها را در سینی فر کنار هم بچینید. سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه با حرارت 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی رنگ شود.