شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



اسپاگتی توسکانی

مواد لازم:
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
کلم بروکلی: ۳۰ گرم
فلفل سبز تند: ۳ عدد
ترب سفید: ۲۰ گرم
زیتون درشت: ۱۰ عدد
قارچ: ۴ عدد درشت
جوانه گندم: ۲۰ گرم
اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
پودر جعفری:‌ به مقدار لازم
روش تهیه:
من عاشق این اسپاگتی هستم. با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، کلم بروکلی، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا کلم بروکلی ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به ترکیب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بیفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک ۵ دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنیر پارمسان و سربرگ‌های شوید میل کنید.
نکته: ترتیب تفت دادن مواد اولیه اسپاگتی باعث می‌شود تا همگی آنها رنگ، شکل و طعم اولیه خود را حفظ نمایند.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 18:28
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



قزل آلا شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای 4 نفر :
قزل آلا یا ماهیان مشابه 1 کیلو
ادویه 1 قاشق چایخوری
سیب متوسط پخته و قطعه شده 1 عدد
پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
لیمو شیرین 4 قطعه
کره یا مارگارین ذوب شده نصف فنجان
طرز تهیه :
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 18:24
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







طرز تهیه کشک بادمجان

مواد اولیه :
برای 6 نفر
بادمجان بادمجان 1كیلو
كشك 1ونیم لیوان (ساییده و غلیظ)
سیر سیر به میزان لازم (از یك حبه تا یك بوته)
پیاز پیاز 2عدد (نگینی شده)
آب 1لیتر
زردچوبه 1قاشق مرباخوری
روغن 3قاشق غذاخوری
نعنا 1قاشق غذاخوری (خشك)
گردو به میزان لازم
نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان‌ها را پوست كنده و خرد می‌كنیم. پس از شستن، كمی نمك به آنها می‌زنیم و در آبكش می‌گذاریم تا تلخیشان گرفته شود.در ظرفی روغن ریخته و پیاز را نگینی خرد كرده و در آن سرخ می‌كنیم.سیر را می‌كوبیم و با زردچوبه به پیاز اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم.بادمجان‌های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می‌كنیم.آب و كمی فلفل را به مخلوط بادمجان می‌افزاییم تا بپزد و آب آن كاملاً تمام شود. بادمجان‌های پخته را با كشك مخلوط كرده و در ظرفی مناسب، آن را با پیازداغ، سیرداغ، نعناداغ و گردو تزیین می‌كنیم.
نكات:
1)كشك بادمجان در ایران به شیوه های مختلفی طبخ میشود برخی از بادمجان سرخ كرده و برخی هم از بادمجان كبابی برای تهیه این غذا استفاده میكنند و حتی برخی بادمجان را حلقه ای خرد كرده و بعد از سرخ شدن با كشك و سایر مواد تزیین میكنند كه این روش ها بستگی به ذائقه هر خانواده دارد.
2)كشك باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف جوشانده شود.
3)نمك بادمجان‌ها باید كم باشد، چون كشك نمك كافی دارد.
4)بیشتر افراد بعد از پخت كشك و بادمجان آن را با كوشتكوب كوبیده یا در مخلوط كن میكس میكنند.






3 دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 18:23
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه اردور تخم مرغ(پیش غذا و جهت تزیین)

مواد اولیه :
برای 16 نفر
تخم مرغ تخم مرغ 8عدد
سس مایونز 1چهارم لیوان
سس خردل 1قاشق چایخوری
پیازچه 1عدد
روغن زیتون 1قاشق غذاخوری
پودر سیر به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در آب نمك غلیظ و ترجیحا داخل نایلون آبپز كنید تا كاملا سالم بمانند.تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید ، زرده های تخم مرغ را رنده بزنید.سس خردل را به زرده ها اضافه كرده و با چنگال كاملا مخلوط كنید و بعد سس مایونز را اضافه كنید.
پیازچه را ریز ساطوری كنید و به زرده اضافه كنید و خوب مخلوط كنید.روغن زیتون،نمك،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه های دلخواه را به زرده اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا یكدست شود. پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید ، برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.
نكات:
1)اگر دوست دارید قسمت زرده تخم مرغ در همه تخم مرغ ها در جای یكسانی قرار گیرد(دقیقا در وسط)باید آنها را در دستگاه تخم مرغ آبپز كن قرار دهید یا به صورت ایستاده آبپز كنید.
2)در صورت تمایل برای نیم از مواد زرده از زعفران هم استفاده كنید تا خوشرنگ ترشود.
3)در صورت تمایل مقداری سیب زمینی آبپز هم به زرده اضافه كنید.
4)لازم به ذكر است اردور پیش غذایی است كه مواد موجود در آن یا غذای اصلی همخوانی دارد و معمولا برای تولد و جشن ها مورد استفاده قرار میگیرد.
نوش جان
دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 15:29
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




چند نمونه تزئین کاپ کیک ساده
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 15:27
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


خودم2

2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 15:05
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کیوسکی ( غذایی ساده و خوشمزه )

نوع غذا:
خوراک های از 4 گوشه دنیا
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 30دقیقه

مواد لازم:
سینه مرغ : یک عدد
سبزی (هویج، نخودفرنگی، ذرت و جعفری) : به میزان لازم
پنیر پیتزا و آرد سوخاری : به میزان لازم
تخم‌مرغ : یک عدد
روغن : 2 پیمانه

دستور پخت:
* سینه‌ی مرغ را باز کرده، سبزی و پنیر پیتزا را داخل آن قرار داده و لوله می‌کنیم.

* سپس آن را به تخم‌مرغ و آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن قرار می‌دهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شود.

* این غذا را با سبزی‌های مورد علاقه خود می‌توانید تزئین کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 15:01
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه پوکورا

مواد اولیه :
برای 5 نفر
آرد 200گرم (نخود خام)
تره نصف پیمانه (خرد شده)
آب نصف پیمانه (ولرم)
تخم مرغ تخم مرغ 2عدد
زعفران 1قاشق سوپخوری (آب كرده)
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پوكورا غذای محلی خوزستانیست و بسیار ساده و خوشمزه است.این غذا در واقع نوعی كوكو یا كتلت است.
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد نخود خام را كم كم با آب ولرم مخلوط كرده و با چنگال هم می‌زنیم. زعفران و تره ساطوری شده را نیز به مواد افزوده، سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌كنیم. روغن را درون تابه ریخته و پس از این‌كه كاملا داغ شد، با قاشق كمی از مواد كوكو برداشته و درون روغن سرخ می‌كنیم. یا این‌كه همه مواد كوكو را در تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ می‌كنیم. سپس كوكوها را برش زده، در ظرف مناسب چیده و همراه سس گوجه‌فرنگی آن را سرو می‌كنیم.
نكات:
1)بهتر است این غذا را با سس مخصوص درست كنید به این صورت كه در تابه ای مقداری روغن داغ كنید و یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را با مقدار زیادی فلفل قرمز و زردچوبه كاملا سرخ كنید و 2قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه به آن بیفزایید.
2)این غذا در خوزستان بسیار تند طبخ میشود و مقدار فلفل آن بیش از مقدار موجود در دستور است.
نوش جان
آخرین ویرایش توسط NEGAR1992 در [1393/06/4 - 14:51]
دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 14:50
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه کباب یونانی

مواد اولیه :
برای 4 نفر
زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم (اختیاری)
پیاز پیاز 1عدد
سس مایونز 1قاشق غذاخوری
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 1عدد
گوشت 4قطعه (فیله)
مرغ مرغ 4قطعه (فیله)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ و گوشت را كمی با گوشتكوب بكوبید و بعد آنها را به مدت 3ساعت یا بیشتر در مخلوط زعفران ،زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و آب پیاز بخوابانید و آن را در یخچال قرار دهید.بعد از آن فیله ها را از سایر مواد جدا كرده و آنها را روی هم قرار داده و رول كنید به طوری كه فیله مرغ در وسط قرار گیرد.حال كباب را یا به صورت معمولی روی منقل كباب كنید و یا با سیخ چوبی درون تابه قرار دهید و با مقدار كمی روغن و با شعله بسیار ملایم طبخ كنید.
نكات:
1)بهتر است مواد را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
2)این غذا به طور سنتی بدون برنج سرو میشود.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 14:48
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه موکای سرد با شیر نارگیل

مواد اولیه :
برای 1 نفر
اسپرسو 1 تا 2 شات
شیر نارگیل 1/3 فنجان (کم چرب یا معمولی)
شیر شیر نصف فنجان
شربت شکلات 1 تا 2 قاشق سوپخوری
شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری
یخ به میزان لازم
خامه برای تزئین (زده شده)
نارگیل برای تزئین (تست شده)
شربت شکلات برای تزئین
1. در یک لیوان، اسپرسو (1 تا 2 شات بسته به غلظت دلخواه)، شیر نارگیل، شیر، شربت شکلات (1 تا 2 قاشق غذاخوری بسته به اینکه می خواهید چقدر شکلاتی شود) و شکر (1 تا 2 قاشق چایخوری بسته به اینکه می خواهید چقدر شیرین شود) را بریزید و مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
2. یک لیوان بلند دیگر را پر از یخ کنید. مخلوط موکای نارگیل را روی یخ بریزید و هم بزنید. روی آن را با خامه ی زده شده (ترجیحاً تازه) ، نارگیل تست شده و چند قطره شربت شکلات تزئین کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/4 - 14:46
+2