♥ نگار ♥
دسر زیبا و خوشمزه کوکی جیلی بیلی
مواد لازم برای ۳۶ عدد
شکلات چیپسی سفید: ۱۷۰ گرم
شیر پرچرب: ۱و۳/۴پیمانه
وانیل: دو قاشق چایخوری
آرد: دو پیمانه
رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم
جیلی بیلی : ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ذوب شده: ۱۰۰ گرم
ترایفل رنگی: به میزان لازم
طرز تهیه
شکلات چیپسی را به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو میگذاریم تا کاملا ذوب شود.(در این زمان یک بار شکلات را هم میزنیم.) شیر و وانیل را به شکلات افزوده، هم زده تا کاملا مخلوط شوند، سپس آرد را افزوده، مواد را هم زده و با استفاده از دست مواد را ورز میدهیم تا خمیر کاملا شکل بگیرد. حالا خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و آنها را به رنگهای خوراکی آغشته میکنیم تا کاملا رنگی شوند.( این خمیر به دلیل وجود شکلات چرب است، فقط در حین رنگکردن خمیرها یک حوله آشپزخانه کنار دست خود بگذارید و دستهای خود را مرتب پاک کنید.) فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
از خمیرهای رنگی به اندازه یک قاشق سوپخوری جدا نموده، در دست گرد مینماییم، سپس گلوله خمیری را کف دست فشار میدهیم تا پهن شود. دو عدد جیلی بیلی رنگی وسط خمیر گذاشته و روی آن را میپوشانیم و سعی میکنیم تا خمیر ترک نداشته و کاملا گرد شود. روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و توپها را روی آن قرار داده و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر میگذاریم تا بپزند. سینی را از فر خارج کرده و شیرینی ها را روی پنجره توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.( از بابت روغن شکلات سفید که کف کاغذ روغنی وجود دارد نگران نباشید).
پس از اینکه کوکی ها کاملا خنک شدند، شکلات سفید را ۳۰ ثانیه در مایکروویو گذاشته تا کاملا ذوب و روان شود. کوکی ها را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس روی آنها شکلات ریخته و با ترایفل روی شکلات را میپوشانیم. کوکی ها را درون یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد.
در شکموها
دسر زیبا و خوشمزه کوکی جیلی بیلی
مواد لازم برای ۳۶ عدد
شکلات چیپسی سفید: ۱۷۰ گرم
شیر پرچرب: ۱و۳/۴پیمانه
وانیل: دو قاشق چایخوری
آرد: دو پیمانه
رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم
جیلی بیلی : ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ذوب شده: ۱۰۰ گرم
ترایفل رنگی: به میزان لازم
طرز تهیه
شکلات چیپسی را به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو میگذاریم تا کاملا ذوب شود.(در این زمان یک بار شکلات را هم میزنیم.) شیر و وانیل را به شکلات افزوده، هم زده تا کاملا مخلوط شوند، سپس آرد را افزوده، مواد را هم زده و با استفاده از دست مواد را ورز میدهیم تا خمیر کاملا شکل بگیرد. حالا خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و آنها را به رنگهای خوراکی آغشته میکنیم تا کاملا رنگی شوند.( این خمیر به دلیل وجود شکلات چرب است، فقط در حین رنگکردن خمیرها یک حوله آشپزخانه کنار دست خود بگذارید و دستهای خود را مرتب پاک کنید.) فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
از خمیرهای رنگی به اندازه یک قاشق سوپخوری جدا نموده، در دست گرد مینماییم، سپس گلوله خمیری را کف دست فشار میدهیم تا پهن شود. دو عدد جیلی بیلی رنگی وسط خمیر گذاشته و روی آن را میپوشانیم و سعی میکنیم تا خمیر ترک نداشته و کاملا گرد شود. روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و توپها را روی آن قرار داده و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر میگذاریم تا بپزند. سینی را از فر خارج کرده و شیرینی ها را روی پنجره توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.( از بابت روغن شکلات سفید که کف کاغذ روغنی وجود دارد نگران نباشید).
پس از اینکه کوکی ها کاملا خنک شدند، شکلات سفید را ۳۰ ثانیه در مایکروویو گذاشته تا کاملا ذوب و روان شود. کوکی ها را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس روی آنها شکلات ریخته و با ترایفل روی شکلات را میپوشانیم. کوکی ها را درون یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد.